På udkig efter nye havemøbler i teak

På udkig efter nye havemøbler i teak

Sammen med fruen har jeg været på udkig efter nye teak havemøbler til terrassen. Vi har et nyt hus i forstaden og har også gerne ville kunne bruge haven og terrassen til fulde. Vi har begge gerne ville have havemøbler i teak. Det er simpelthen fordi vi synes det er super flot og det giver en god og hårdfør kvalitet at vælge teak. På Havemøbelshoppen har vi fundet en del oplagte bud på hvilke vi kunne vælge til haven. Det har dog været svært at vælge da der er et stort udvalg. Vi kiggede både på nogle forskellige trætyper og enkelte stole og bænke. Men da vi kom fordi teak havemøbler afdelingen, var vi begge vilde med Blokhus bænken og stolene. Der var også et matchende bord i Blokhus serien og det blev vi straks forelskede i. Vi så mange muligheder i at det kom hjem og stod på vores terrasse lige ude foran huset.

Teak havemøbel

Blokhusbænken

Da vi så havde forelsket os i Blokhusbænken fik vi den med hjem og samlede den og satte den på terrasen.

Om aftenen tænkte vi op i grille og spiste ved det nye havebord. Og vi sad glimrende. Siddekomforten var rigtig god og det var behageligt at blive siddende til langt ud på aftenen. Teak møblerne levede i høj grad op til vores forventninger. Teak havemøbler siger man er lig med god kvalitet og kram, og det var også vores opfattelse efter vi havde siddet ved møblerne. De har noget massivt i udtrykket og det ikke kun når man løfter dem, at man fornemmer de er i høj kvalitet, men også når man blot kigger på dem.

Teak som havemøbel materiale

Udover at de har et kvalitetsmæssigt udtryk, så er den generelle overflade på teak havemøbler også super flot og varm. Teak havemøbler er nogle af de bedst egnede til det danske sommervejr, hvorfor vi også valgte netop det materiale. Teak havemøbler er og teak generelt er en af de hårdeste typer af træ og derfor har vand svært ved at trække ind i det. Hvis man derudover behandler træet med olie forlænger han levetiden på sine havemøbler i teak endnu mere. Det er ikke nødvendigt at behandle teak, men vi gør det dog alligevel for at være helt på den sikre side. Ved at man oliebehandler det opretholder man også den flotte glød der er i teak og undgår at det kan tørre ud og blive en anelse gråt. Jeg er af den opfattelse at hvis man har muligheden for en formiddag at give det en omgang med sandpapir og olie, så er de timer givet rigtig godt ud set arbejdsmængden i forhold til hvor mange timer man kan nyde synet af det flotte resultat kontra arbejdsmængden. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte men jeg mener helt sikkert det kan betale sig. Og når man alligevel har købt olien til træet, er der sikkert andet udendørs træværk der kunne trænge til en kærlig hånd, så olien ikke bare står og står.