Pura Lopez sko til min kræsne kæreste

Pura Lopez sko til min kræsne kæreste

Jeg tror, at min kæreste har 10.000 par sko, og det er ikke engang overdrevet. Okay, måske lidt overdrevet, men pointen er, at hun har så mange sko, at de ikke længere kan være i hendes skab. Faktisk er der også sko i mit skab, der ikke er mine, og entreen er da heller ikke ensom. Alligevel ønsker hun sig flere sko, og det skal hun da også have. Selvom de fylder, og hun egentlig ikke har brug for flere Pura Lopez støvler, Pura Lopez sandaler eller andre Pura Lopez sko, så skal hun da have et par mere. En af de ting, jeg elsker ved hende, er nemlig hendes kærlighed til de her Pura Lopez sko. Ligegyldigt hvor mange par hun end måtte have, så har jeg en ret god fornemmelse af, at hun går med dem alle sammen. Hvordan, hun formår det, er mig en evig gåde. Men pointen er, at jeg skal købe et nyt par lækre Pura Lopez sko til min kæreste i fødselsdagsgave.

Når en mand skal vælge Pura Lopez sko

Det er ikke altid nemt at købe fødselsdagsgaver til kæresten. I hvert fald ikke, når du selv skal ud og vælge en kjole eller et par Pura Lopez sko til en kvinde, der har sin smag. Min kæreste har sin smag. Det er skam en rigtig god smag, der er slet ikke noget der. Hun ser altid stjernegodt ud, og jeg føler mig altid en smule underdressed ved siden af hende. Det er bare svært at tage beslutningen om et par Pura Lopez sko, når jeg ikke aner, om hun vil kunne lide dem.

Jeg er skam ikke på bar bund. Nej, min kæreste har været rigtig god til at vise mig sko over de sidste par måneder. Det gør hun altid, når vi når op mod hendes fødselsdag, fordi hun ved, at jeg har brug for hjælp til at finde på en gave. Så jeg har skam et udgangspunkt at vælge ud fra. Disse sorte Pura Lopez sko har fået stor omtale i hjemmet de sidste par måneder…

pura lopez sko

De kan købes hos Kassandra, og de er faktisk ikke så dyre.

Hun har også ævlet løs om de her Pura Lopez støvler, eller måske hedder de Pura Lopez støvletter…

pura lopez støvletter

Disse Pura Lopez støvler eller støvletter kan også købes hos Kassandra. De er endda på udsalg, så hun er faktisk billig i drift denne gang.

Jeg tager chancen med et par Pura Lopez sandaler

Hun regner slet ikke med det. Normalt køber jeg altid – og jeg mener virkelig altid – den nøjagtige gave, hun ønsker sig. Jeg har dog fået at vide, at piger bliver gladest for en gave, der viser, at  du er opmærksom. Det kræver altså, at jeg selv finder et par Pura Lopez sko, selvom jeg er elendig til det. Dog synes jeg faktisk selv, at jeg er opmærksom, så hvorfor skulle det ikke kunne lade sig gøre? Jeg holder da øje, hver gang der kommer et par nye sko ind. Lad os bare sige, at det er fordi, jeg er glad på hendes vegne. Jeg har fundet disse to par Pura Lopez sandaler med høje hæle, som jeg vakler lidt imellem…

pura lopez sko pura lopez sandaler

Jeg tror, det bliver de guldfarvede. De er lidt anderledes, end hvad hun ellers har i skabet, og derfor er det også en risiko. Jeg tror nu også, at det er det, der skal til for at gøre hende rigtigt glad. De koster også lidt mere end dem, hun havde ønsket sig, men hun fortjener det. Hun fortjener at blive overrasket, og jeg glæder mig.