Oplevelsesrejse til Sydafrika

Oplevelsesrejse til Sydafrika

Flere og flere danskere har i dag fået råd og lyst til at tage på store, spændende og længerevarende rejser, som eksempelvis en oplevelsesrejse til Sydafrika. Netop denne destination er særlig populær grundet landets store diversitet og spændende seværdigheder samt flere forskellige nationalparker, og derfor appellerer Sydafrika meget bredt. Derudover gemmer landet også på ét af verdens syv vidundere. En oplevelsesrejse til Sydafrika vil give dig dyrebare minder både inden for natur, kultur og historie. Landet er også kendt for sin gode vin og strande, og har et spændende byliv, som fx opleves i storbyen Cape Town. Med sin behagelige dansk-sommer-temperatur året rundt og venlige befolkning, har Sydafrika altså noget til enhver smag, uanset om man er til shopping, strand eller safari.

Hvad skal man opleve i Sydafrika?

Sydafrika er det sydligste land på Afrikas kontinent, som ligger ud mod det Indiske Ocean og Atlanterhavet. Sydafrika består af flotte bjerge, herunder Table Mountain eller på dansk Taffelbjerget, som er blevet til en nationalpark, og udnævnt som ét af verdens nye, syv vidundere i 2011. Landets sydligste spids, Kap det Gode Håb, er også en unik lokation at besøge, fordi det er Afrikas absolut sydligste punkt og har et enestående naturlandskab. I Sydafrika kan du også blive klogere på den dystre historie om apartheid, som heldigvis fik en lykkelig slutning. Du kan besøge Nelson Mandelas fængsel og få fortalt historier af førhen værende fanger. Oven i alle disse skønne oplevelsesmuligheder er Sydafrika også et godt sted at dyrke vandaktiviteter som dykning og surfing, og du kan være heldig både at se hvaler, hajer og sæler.

Tag på safari i Sydafrika

At tage på safari er en dybt fascinerende oplevelse. Her forsøger du at blive i ét med naturen og komme så tæt på dyrene som muligt i deres naturlige omgivelser.
Der er mange lande som tilbyder fascinerende safarier. Sydafrika er et af disse lande, og et rigtig godt bud herpå, fordi det tæller den smukke nationalpark Kruger, som blev dannet for at oprette beskyttede naturreservater, hvor dyrene kunne gå i fred og sikkerhed for krybskytter og skattejægere. Her kan du stå ansigt til ansigt på savannen med Afrikas ‘Big Five’, nemlig løver, elefanter, leoparder, næsehorn og bøfler. Udover The Big Five kan du i Sydafrika også se strudse, gnuer, bavianer og mange flere. Derfor er Sydafrika altså et  meget populært land at opleve en safari fra.

rejse-til-sydafrika