Safari for hele familien

Safari for hele familien

Vil du give din familie en oplevelse, der vil blive hos dem hele livet? Så er en safaritur et af de bedste valg. Lad dine børn opleve Kenyas eller Tanzanias savanner, og giv dem det sus og forundring de får, når de første gang ser dyr og landskaber, som de ellers kun har set i fjernsynet. Man glemmer aldrig følelsen af at se en flok løver sole sig i deres naturlige omgivelser, eller se hvordan flokke af giraffer og elefanter opfører sig, når de ikke er lukket inde på en zoologisk have. Oplev det majestætiske syn af en flok gnuer, der tordner af sted over landskabet, eller nyd bare at kigge over de afrikanske vidder og uspolerede natur. Hvis du tager din familie med på safari vil det ikke bare være en af de mest ikoniske ferier i deres liv, men du sikrer dig også, at det langt i fremtiden vil være samtaleemnet i hele din vennekreds. Safaritur: noget alle drømmer om, men som de færreste fører ud i livet.

 Oplev Afrikas natur på en sikker og komfortabel måde

Du tror måske nok, at begejstringen ved at være i så enestående landskaber snart vil fortage sig. Inden længe vil den konstante varme og mængden af myg få dig til at længtes efter det mere behagelige danske klima. Måske er du endda bange for at have din familie i tæt kontakt med vilde og farlige dyr, som løver og flodheste. Men det er der ingen grund til at være. Du vil hele tiden være sammen med erfarne guider, som ved lige, hvad man skal gøre, for ikke at tirre dyrene og putte dem selv og jer i farezonen. Du skal heller ikke frygte at rejsen vil blive ukomfortabel. Guidebusserne har aircondition installeret, og der vil være så meget vand, mad og myggespray, som du vil få brug for, så turen bliver så upåklagelig, som overhovedet muligt.
Før du rejser, kan du endda hente gode råd fra cuddlecorner.dk, der altid kommer med gode råd i forbindelse med rejser og oplevelser.

Overkommelige priser tilpasset din indkomst

Det næste du tænker er nok, at denne rejser ligger langt over dit budget, men det skal du ikke være så sikker på. Der er mange forskellige prislejer at vælge imellem, alt efter hvor lang turen skal være, og hvilke områder der skal besøges. Selvfølgelig er de dyreste rejser mere overdådigt luksuriøse end de billigere, men det betyder ikke, at man med et lidt strammere budget ikke kan finde en uforglemmelig rejse. Se dig omkring – du vil garanteret finde et tilbud på en familiesafari, der passer perfekt på dig.

safari